вторник, 17 юли 2007 г.

ПУФ-ПУФ МАМКА МУ



На 23 Септември 2004 година Асоциация "Приятели на железопътния транспорт" стартира своя проект за кампания за ремонт и възстановяване на Детска железница "Знаме на мира" в КАКВО НАПРАВИХМЕ ДО СЕГА...

След като проектът не бе одобрен по време на януарската комисия за включване за финансиране по програма “Красива България” на МТСП, Зам. кмета Константин Писков – един от активните членове на инициативния комитет по възстановяването, реши железницата да бъде ремонтирана със средства от общинския бюджет. Предвидените средства са в размер на 244 000 лева.
До един месец ще приключи процедурата по обществената поръчка за възлагане на ремонта.

На 21 юни 2005 г. Общинските съветници на Пловдив официално одобриха възстановяването на Детската железница и гласуваха да се отпуснат 93 000 лв. от общинския бюджет. Останалите средства ще бъдат осигурени по проект “Красива България”.

Със съдействието на нашите партньори в лицето на Зам. Кмета на Община Пловдив, г-н Константин Писков и Председателя на Съюз на инвалидите - дружество Пловдив, г-н Тобиа Качаков бе извършена цялостната ресурсна оценка на възстановителния процес на железницата. Очакваме подкрепата на всички организации и граждани, които истински желаят успешния финал на този обществено полезен проект.Пловдив.



НАЙ-НАКРАЯ СВАРТАЛИЩЕТО НА НАРКОМАНИ ДО КОЕТО ПО СЛУЧАИНОСТ ЖИВЕЯ НАЙ НАКРАЯ СЕ ВЪРАНА КЪМ ЖИВОТ ЕДНА ОТ ДЕТСКИТЕ МИ МЕЧТИ ОТНОВО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ ДА СЕ ВОЗЯ НА ВЛАКЧЕТО НА ТЕПЕТО ДО НАС Е СЯГА САМ 100 КИЛА И СЪМ 15 ГОДИНИ ПО-ГОЛЯМ И МОЖЕ ДА НЕ МЕ ПУСНАТ ,НО ВСЕ ПАК Е РАДОСТ .ОТ ТЪПИТЕ НЕУРЕДИЦИ В ДЪРЖАВАТА НИ ВЛАКЧЕТО СТАНА КОШЧЕ ЗА СПРИНЦОВКИ И АКИ АКИ АБЕ УЖАС МА СЕГА Е ЖИВО ЖИВО Е .ОБЩИНАТА ЩЯЛА ДА ГО ПУСНЕ ДО СЕПТЕМВРИ И ДАЖЕ ЩЕЛИ ДА СТРОЯТ ДЕТСКО СЕЛИЩЕ И КАТИРУЖКИ УХАА НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СИ ОТИГРАЯ МАЛИ И РИМА ИМА

Няма коментари: