четвъртък, 5 юли 2007 г.

Tаксиджия това звучи гордо



7 г. затвор и 70 000 лв. кръвнина за убиеца на таксиджията
05 юли 2007
Софийският градски съд даде 7 г. затвор при първоначален строг режим на Георги Пейков за убийството на таксиметровия шофьор Емил Емилов.
28-годишният Пейков ще трябва да плати 70 000 лв. на роднините на убития за нанесени нематериални щети - 30 000 лв. са за съпругата на Емилов, а по 20 000 лв. на всяко от двете му деца. Присъдата може да се обжалва в 15-дневен срок пред Апелативния съд. Роднините на Емилов ще обжалват. На съдебното заседание в сряда Пейков се призна за виновен. Прокурорът поиска 9 г. затвор. Защитата настоя за най-ниското наказание. Семейството на убития предяви граждански иск в размер на 500 000 лв. Таксиметровият шофьор на фирмата "О'кей Супертранс" Емил Емилов (51 г.) беше намерен наръган с нож през нощта на 9 февруари. Убийството се запомни с последвалия масов протест на таксиметрови шофьори в София.


Значи готова е работата.Имаме убийство имаме виновен готово.Държавата дава мило и драго само и само да не е блокирана София , и да си таксиджия звучи гордо. Може ли хора каращи жълти коли да определят такта на държавата .Незнам дали някой помни преди години имаше подобен случай , дете на таксиджия беше убито и Такси драивърите веднага се дигнаха на бунт и за да не е блокирана София намериха на бързо виновен Майката на детето беше обявена за луда.Тоя пич сигурно не го е извършил ма се е споръзомял с куките щото има провинения за доживот и се е измъкнал така.Абе шофиор ше стана.закво уча више кат мога с едната книжка да взимам по 600 лева заплата и да праа квот си искам като не ми става номера стачкувам и готово.Ама и държава А.Обаче като стана съшото в Сливен те хората пак протестираха обаче кучета ги яли тях нали не са в София нека си блокират Сливен .Поправка искам да сам Таксиджия софиянец може и циганин та да не си плащам тока хаЕИ ИДЕЯ

Няма коментари: